Agritrop
Home

Texturization of pulps allows the fabrication of heat stable mango and passion fruit pieces

Mouquet Claire, Guilbert Stéphane. 1993. Texturization of pulps allows the fabrication of heat stable mango and passion fruit pieces. In : Food Ingredients Europe Conference. Maarssen : Expoconsult, pp. 232-237. Food Ingredients Europe Conference, Duesseldorf, Allemagne, 25 November 1992/27 November 1992.

Paper without proceedings
Full text not available from this repository.

Autre titre : La retexturation de pulpe permet la fabrication de morceaux de fruit de la passion et de mangue thermostables

Mots-clés Agrovoc : Mangue, Grenadille, Fruits tropicaux, Pulpe de fruits, Texturation, Gélification, alginate, Calcium, Agent de texture, Traitement thermique, Propriété mécanique, Résistance à la température, méthode

Classification Agris : Q02 - Food processing and preservation

Auteurs et affiliations

  • Mouquet Claire
  • Guilbert Stéphane

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/394358/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2020-11-24 ]