Agritrop
Home

Aroma components production by immobilized microbial cells

Jourdain N., Goli Thierry, Jallageas J.C., Crouzet C., Ghommidh C., Navarro J.M., Crouzet Jean. 1985. Aroma components production by immobilized microbial cells. In : Topics in flavour research. Berger R.G. (ed.), Nitz S. (ed.). Eschborn : s.n., pp. 430-441.

Book chapter
Full text not available from this repository.

Autre titre : Production de composés aromatiques par des cellules microbiennes immobilisées

Mots-clés Agrovoc : Composé aromatique, Biosynthèse, Micro-organisme immobilisé, Lactone, Terpénoïde

Classification Agris : Q60 - Processing of non-food or non-feed agricultural products
Q02 - Food processing and preservation

Auteurs et affiliations

  • Jourdain N.
  • Goli Thierry
  • Jallageas J.C.
  • Crouzet C.
  • Ghommidh C.
  • Navarro J.M.
  • Crouzet Jean

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/400490/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2019-10-04 ]