Agritrop
Home

Effect of oleification on hastening the maturity of the fig fruit. VI. Respiration and changes in the concentrations of metabolic substances in the treated fruits with products in oxidative process of fatty acid such as acetaldehyde or ethylene

Hirai J., Hirata N., Horiuchi S.. 1968. Effect of oleification on hastening the maturity of the fig fruit. VI. Respiration and changes in the concentrations of metabolic substances in the treated fruits with products in oxidative process of fatty acid such as acetaldehyde or ethylene. Journal of the Japanese Society for Horticultural Science, 37 (1) : pp. 20-29.

Journal article ; Notoriété en attente de mise à jour
Full text not available from this repository.

Matériel d'accompagnement : 1 micro-film numéro FA050755

Abstract : Respiration et changements dans le métabolisme des figues traitées avec acétaldéhyde ou éthylène à 500 ppm. Effets sur la maturation et sur les substances de croissance

Mots-clés Agrovoc : Figue, fruits, Acide gras, Aldéhyde, Fruit, Éthylène, Maturité, Métabolisme, Respiration, Substance de croissance végétale, Maturation, Hormone, Denrées entreposées

Mots-clés géographiques Agrovoc : Japon

Mots-clés complémentaires : Fruit sur la plante

Auteurs et affiliations

  • Hirai J.
  • Hirata N.
  • Horiuchi S.

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/412925/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2020-11-28 ]