Agritrop
Home

Influence of sun drying on sour cassava starch quality, Pandebono loaf volume and viscoamylograph studies

Dufour Dominique, Larsonneur S., Alarcón Freddy, Cereda Marne Pascoli, Brabet Catherine. 1994. Influence of sun drying on sour cassava starch quality, Pandebono loaf volume and viscoamylograph studies. In : International meeting on cassava flour and starch. CIRAD, CRDI, NRI, ORSTOM, UNIVALLE, UNESP, Universidad de Buenos Aires, France-MAE. Montpellier : CIRAD, p. 37. Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 January 1994/15 January 1994.

Paper without proceedings
Full text not available from this repository.

Autre titre : Influence du séchage solaire sur la qualité de l'amidon aigre de manioc

Mots-clés Agrovoc : Manioc, Amidon, Panification, Fermentation, Propriété physicochimique

Mots-clés complémentaires : Amidon aigre, Séchage solaire, Cinétique

Classification Agris : Q02 - Food processing and preservation

Auteurs et affiliations

  • Dufour Dominique
  • Larsonneur S.
  • Alarcón Freddy
  • Cereda Marne Pascoli
  • Brabet Catherine

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/463872/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2019-09-30 ]