Agritrop
Home

Appraisal of the influence of cultivar and processing in the physicochemical and functional properties of cassava starch and flour

Fernandez Alejandro, Rickard J., Dufour Dominique, Wheatley Chris. 1994. Appraisal of the influence of cultivar and processing in the physicochemical and functional properties of cassava starch and flour. In : International meeting on cassava flour and starch. CIRAD, CRDI, NRI, ORSTOM, UNIVALLE, UNESP, Universidad de Buenos Aires, France-MAE. Montpellier : CIRAD, p. 67. Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 January 1994/15 January 1994.

Paper without proceedings
Full text not available from this repository.

Autre titre : Evaluation de l'influence des variétés et du procédé sur les propriétés physicochimiques et fonctionnelles de l'amidon et de la farine de manioc

Mots-clés Agrovoc : Manioc, Amidon, Farine, Séchage, Mouture, Dimension, Variété, Qualité, Propriété physicochimique, Propriété technologique

Classification Agris : Q02 - Food processing and preservation

Auteurs et affiliations

  • Fernandez Alejandro
  • Rickard J.
  • Dufour Dominique
  • Wheatley Chris

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/463875/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2019-10-09 ]