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Improving the bread-making potential of cassava sour starch

Dufour Dominique, Larsonneur S., Alarcón Freddy, Brabet Catherine, Chuzel Gérard. 1996. Improving the bread-making potential of cassava sour starch. In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR. Cali : CIAT, pp. 133-142. (CIAT Publication, 271) ISBN 958-9439-88-8 International Meeting on Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 January 1994/15 January 1994.

Paper with proceedings
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Autre titre : Amélioration du pouvoir de panification de l'amidon aigre de manioc

Mots-clés Agrovoc : Amidon, Manioc, Produit fermenté, Panification, Fermentation, Séchage naturel, Propriété physicochimique

Mots-clés complémentaires : Cinétique, Amidon aigre, Séchage solaire

Classification Agris : Q02 - Food processing and preservation

Auteurs et affiliations

  • Dufour Dominique, CIRAD-SAR-TEM (COL)
  • Larsonneur S.
  • Alarcón Freddy
  • Brabet Catherine
  • Chuzel Gérard, CIRAD-SAR-TEM (BRA)

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/464548/)

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