Agritrop
Home

Gari, a traditional cassava semolina in West Africa : its stability and shelf life and the role of water

Zakhia Nadine, Chuzel Gérard, Griffon Dany. 1996. Gari, a traditional cassava semolina in West Africa : its stability and shelf life and the role of water. In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR. Cali : CIAT, pp. 176-183. (CIAT Publication, 271) ISBN 958-9439-88-8 International Meeting on Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 January 1994/15 January 1994.

Paper with proceedings
Full text not available from this repository.

Autre titre : Le gari, une semoule traditionnelle de manioc en Afrique de l'Ouest : stabilité, durée de vie, rôle de l'eau

Mots-clés Agrovoc : Manioc, Semoule, Stockage, Aptitude à la conservation, Adsorption, Teneur en eau, Température, Garri

Mots-clés géographiques Agrovoc : Afrique occidentale

Classification Agris : Q04 - Food composition
Q02 - Food processing and preservation

Auteurs et affiliations

  • Zakhia Nadine, CIRAD-SAR-TECHNOLOGIE/REACTIONS BIOCHIMIQUES (FRA)
  • Chuzel Gérard, CIRAD-SAR-TEM (BRA)
  • Griffon Dany, CIRAD-SAR-DS (FRA)

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/464549/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2019-10-09 ]