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The influence of variety and processing on the physicochemical and functional properties of cassava starch and flour

Fernandez Alejandro, Wenham J., Dufour Dominique, Wheatley C.C.. 1996. The influence of variety and processing on the physicochemical and functional properties of cassava starch and flour. In : Cassava flour and starch : progress in research and development. Dufour Dominique (ed.), O'Brien Gerard M. (ed.), Best Rupert (ed.). CIRAD-SAR. Cali : CIAT, pp. 263-275. (CIAT Publication, 271) ISBN 958-9439-88-8 International Meeting on Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 January 1994/15 January 1994.

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Autre titre : Influence des variétés de manioc et des procédés utilisés sur les propriétés physicochimiques et fonctionnelles de l'amidon et de la farine de manioc

Mots-clés Agrovoc : Manioc, Amidon, Farine, Séchage, Température, Mouture, Variété, Grosseur des particules, Propriété physicochimique, Propriété technologique, Qualité

Mots-clés complémentaires : Farine de manioc

Classification Agris : Q02 - Food processing and preservation
Q04 - Food composition

Auteurs et affiliations

  • Fernandez Alejandro
  • Wenham J.
  • Dufour Dominique, CIRAD-SAR-TEM (COL)
  • Wheatley C.C.

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/464552/)

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