Agritrop
Home

Behavior of starch suspensions from different cassava varieties subjected to thermal treatment and lactic fermentation

Pedroarias V., Kafka A., Rovedo C., De Fabrizio S.V., Suarez C., Chuzel Gérard. 1997. Behavior of starch suspensions from different cassava varieties subjected to thermal treatment and lactic fermentation. African Journal of Root and Tuber Crops, 2 (1-2), special issue, Résumé : pp. 128-129. International Scientific Meeting of the Cassava Biotechnology Network. 3, Kampala, Ouganda, 26 August 1996/31 August 1996.

Journal article ; Notoriété en attente de mise à jour
Full text not available from this repository.

Titre français : Comportement de suspensions d'amidon de diverses variétés de manioc soumises à un traitement thermique et à une fermentation lactique

Mots-clés Agrovoc : Manioc, Amidon, Fermentation lactique, Traitement thermique, Variété, lait fermenté

Mots-clés complémentaires : Amidon de manioc

Classification Agris : Q02 - Food processing and preservation
Q04 - Food composition

Auteurs et affiliations

  • Pedroarias V.
  • Kafka A.
  • Rovedo C., Universidad de Buenos Aires (ARG)
  • De Fabrizio S.V.
  • Suarez C., Universidad de Buenos Aires (ARG)
  • Chuzel Gérard, CIRAD-SAR-TEM (BRA)

Autres liens de la publication

  • Localisation du document : CD_X621 CBN 12520 [(Bibliothèque de Lavalette)]

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/480057/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2020-12-29 ]