Agritrop
Home

Assessment of aromatic quality of rice samples using fingerprinting methods

Mestres Christian, Laguerre Mickaël, Gay Frédéric, Boulanger Renaud, Davrieux Fabrice. 2006. Assessment of aromatic quality of rice samples using fingerprinting methods. In : 2nd International Rice Research Congress, 9-13 October 2006, New Delhi, India. Montpellier : CIRAD, 1 p. International Rice Research Congress. 2, New Delhi, Inde, 9 October 2006/13 October 2006.

Poster
[img]
Preview
Published version - Anglais
Use under authorization by the author or CIRAD.
document_535084.pdf

Télécharger (100kB) | Preview

Mots-clés Agrovoc : riz, Oryza sativa, Qualité, Flaveur, Spectrométrie, Composition chimique

Classification Agris : Q04 - Food composition
U30 - Research methods

Auteurs et affiliations

  • Mestres Christian, CIRAD-FLHOR-UPR Qualité des aliments (FRA)
  • Laguerre Mickaël, CIRAD-AMIS-UMR IATE (FRA)
  • Gay Frédéric, CIRAD-CA-UPR Peuplements de riz (VNM) ORCID: 0000-0002-7624-8489
  • Boulanger Renaud, CIRAD-CP-UPR Qualité produits pérennes (FRA) ORCID: 0000-0001-9396-5634
  • Davrieux Fabrice, CIRAD-CP-UPR Qualité produits pérennes (FRA)

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/535084/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2021-01-16 ]