Agritrop
Home

Impact of post-harvest treatment on the aromatic quality of "Bourbon Pointu" coffee in Reunion Island

Piccino Sébastien, Boulanger Renaud, Guyot Bernard, Ribeyre Fabienne, Berthiot Laurent, Shum Cheong Sing Alain, Descroix Frédéric. 2007. Impact of post-harvest treatment on the aromatic quality of "Bourbon Pointu" coffee in Reunion Island. In : 21st International Conference on Coffee Science, Montpellier (France), 11th - 15th September 2006 = 21ème Colloque scientifique international sur le café ; 21. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 21e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC. Montpellier : ASIC, pp. 357-359. ISBN 2-900212-20-0 Colloque Scientifique International sur le Café. 21, Montpellier, France, 11 September 2006/15 September 2006.

Paper with proceedings
[img] Published version - Anglais
Access restricted to CIRAD agents
Use under authorization by the author or CIRAD.
ID540025.pdf

Télécharger (98kB) | Request a copy

Classification Agris : Q02 - Food processing and preservation
Q04 - Food composition

Auteurs et affiliations

  • Piccino Sébastien, CIRAD-CP-UPR Qualité produits pérennes (FRA)
  • Boulanger Renaud, CIRAD-CP-UPR Qualité produits pérennes (FRA) ORCID: 0000-0001-9396-5634
  • Guyot Bernard, CIRAD-CP-UPR Qualité produits pérennes (FRA)
  • Ribeyre Fabienne, CIRAD-CP-UPR Qualité produits pérennes (FRA)
  • Berthiot Laurent, CIRAD-CP-UPR Qualité produits pérennes (FRA)
  • Shum Cheong Sing Alain, Université de la Réunion (REU)
  • Descroix Frédéric, CIRAD-CP-UPR Qualité produits pérennes (REU)

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/540025/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2021-01-21 ]