Agritrop
Home

Renewing innovation systems in agriculture and food : How to go towards more sustainability?

Coudel Emilie, Devautour Hubert, Soulard Christophe-Toussaint, Faure Guy, Hubert Bernard. 2013. Renewing innovation systems in agriculture and food : How to go towards more sustainability?. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 240 p. ISBN 978-90-8686-214-6

Book
Full text not available from this repository.

Mots-clés Agrovoc : Innovation, Politique agricole, Politique de développement, Gouvernance, Développement durable, Développement agricole, Développement régional, Système de culture, Pauvreté, Population rurale, Participation, Qualité, Produit agricole, Agriculture, Biodiversité, Agroécosystème, Marché, Changement climatique, Sociologie, Analyse de système, Pays en développement, Produit alimentaire, Alimentation

Mots-clés géographiques Agrovoc : Afrique, Région méditerranéenne

Mots-clés complémentaires : Développement territorial, Système agroalimentaire

Classification Agris : E14 - Development economics and policies
A01 - Agriculture - General aspects
E10 - Agricultural economics and policies
E50 - Rural sociology
S01 - Human nutrition - General aspects

Champ stratégique Cirad : Axe 1 (2005-2013) - Intensification écologique

Editeurs scientifiques et affiliations

  • Coudel Emilie, CIRAD-ES-UPR GREEN (BRA)
  • Devautour Hubert, CIRAD-DG-Direction générale (FRA)
  • Soulard Christophe-Toussaint, INRA (FRA)
  • Faure Guy, CIRAD-ES-UMR INNOVATION (FRA) ORCID: 0000-0001-8327-6085
  • Hubert Bernard, INRA (FRA)

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/566644/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2020-08-11 ]