Agritrop
Home

Sour cassava starch in Colombia

Alarcón Freddy, Dufour Dominique. 2012. Sour cassava starch in Colombia. In : Cassava in the third millennium : modern production, processing, use, and marketing systems. Ospina Bernardo (ed.), Ceballos Hernan (ed.). Cali : CIAT, pp. 496-525. (CIAT Publication, 377) ISBN 978-958-694-112-9|978-92-9081-503-7

Book chapter
[img] Published version - Anglais
Access restricted to CIRAD agents
Use under authorization by the author or CIRAD.
document_567322.pdf

Télécharger (7MB)

Mots-clés Agrovoc : Amidon, Manioc, Manihot esculenta, Pratique culturale, Technologie alimentaire, Industrie alimentaire, Commercialisation, Qualité, Variété

Mots-clés géographiques Agrovoc : Monde, Colombie

Mots-clés complémentaires : Amidon de manioc, Amidon aigre

Classification Agris : Q02 - Food processing and preservation
F01 - Crop husbandry
E21 - Agro-industry

Axe stratégique Cirad : Axe 3 (2005-2013) - Alimentation accessible et de qualité

Auteurs et affiliations

  • Alarcón Freddy, CIAT (COL)
  • Dufour Dominique, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (COL)

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/567322/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2019-10-01 ]