Agritrop
Home

Reengineering of the smoking of kitoza, a traditional Malagasy meat product

Ratsimba Angela Irène, Ricci Julien, Rakoto Danielle, Arnaud Elodie, Goli Thierry, Rivier Michel, Jeannoda Vololoniaina, Pallet Dominique. 2014. Reengineering of the smoking of kitoza, a traditional Malagasy meat product. In : 1er Congrès international sur les aliments traditionnels africains AFTER (African food tradition revisited by research) 'Valorisation des aliments traditionnels africains : innovations, qualité et accès au marché', 11-12 novembre 2014, Dakar, Sénégal. Eco. s.l. : s.n., 1 p. Congrès international sur les aliments traditionnels africains AFTER. 1, Dakar, Sénégal, 11 November 2014/12 November 2014.

Poster
[img]
Preview
Published version - Anglais
Use under authorization by the author or CIRAD.
document_574540.pdf

Télécharger (1MB) | Preview

Classification Agris : Q02 - Food processing and preservation
Q04 - Food composition

Auteurs et affiliations

  • Ratsimba Angela Irène, Université d'Antananarivo (MDG)
  • Ricci Julien, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
  • Rakoto Danielle, Université d'Antananarivo (MDG)
  • Arnaud Elodie, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (REU) ORCID: 0000-0002-0896-7916
  • Goli Thierry, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
  • Rivier Michel, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
  • Jeannoda Vololoniaina, Université d'Antananarivo (MDG)
  • Pallet Dominique, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/574540/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2020-01-02 ]