Agritrop
Home

Protein crops: Food and feed for the future [Editorial]

De Ron Antonio M., Sparvoli Francesca, Pueyo José J., Bazile Didier. 2017. Protein crops: Food and feed for the future [Editorial]. Frontiers in Plant Science, 8:105, 4 p.

Journal article ; Autre type d'article ; Article de revue à facteur d'impact Revue en libre accès total
[img]
Preview
Published version - Anglais
License Licence Creative Commons.
Ron-Sparvoli-Pueyo-Bazile-2017_FPS_Editorial Protein Crops_fpls-08-00105.pdf

Télécharger (111kB) | Preview

Quartile : Q1, Sujet : PLANT SCIENCES

Additional Information : Paru également dans : The challenge of protein crops as a sustainable source of food and feed for the future. De Ron Antonio M. (ed.), Sparvoli Francesca (ed.), Pueyo José J. (ed.), Bazile Didier (ed.). 2017. Lausanne : Frontiers Media, 325 p. (Frontiers research topics) ISBN 978-2-88945-162-3

Mots-clés Agrovoc : Protéine végétale, Plante de culture, Plante céréalière, Plante légumière, Chenopodium quinoa, Aliment pour animaux, Produit alimentaire, Amélioration des plantes, Développement durable, Biodiversité, Utilisation, Valeur nutritive, Environnement socioéconomique, Impact sur l'environnement, Changement technologique, Innovation

Mots-clés libres : Cereals, Legumes, Plant proteins, Quinoa

Classification Agris : F01 - Crops
Q04 - Food composition
F08 - Cropping patterns and systems
F30 - Plant genetics and breeding
Q54 - Feed composition
S01 - Human nutrition - General aspects

Champ stratégique Cirad : Axe 3 (2014-2018) - Alimentation durable

Auteurs et affiliations

  • De Ron Antonio M., CSIC (ESP)
  • Sparvoli Francesca, CNR (ITA)
  • Pueyo José J., CSIC (ESP)
  • Bazile Didier, CIRAD-DRS (FRA) ORCID: 0000-0001-5617-9319

Source : Cirad-Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/583471/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2021-03-02 ]