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Résultats pour : "Étuvage"

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Article de revue

Development of a food product profile for boiled and steamed sweetpotato in Uganda for effective breeding. Mwanga Robert O. M., Mayanja Sarah, Swanckaert Jolien, Nakitto Mariam, Zum Felde Thomas, Grüneberg Wolfgang, Mudege Netsayi, Moyo Mukani, Banda Linly, Tinyiro Samuel Edgar, Kisakye Sarah, Bamwirire David, Anena Béatrice, Bouniol Alexandre, Magala Damalie Babirye, Yada Bernard, Carey Edward, Andrade Maria, Johanningsmeier Suzanne D., Forsythe Lora, Fliedel Geneviève, Muzhingi Tawanda. 2021. International Journal of Food Science and Technology, 56 (3), n.spéc. Consumers have their say: Assessing preferred quality traits of roots, tubers and cooking bananas, and implications for breeding : 1385-1398.
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Retention of Zn, Fe and phytic acid in parboiled biofortified and non-biofortified rice. Taleon Víctor, Gallego Gerardo, Orozco Juan Camilo, Grenier Cécile. 2020. Food Chemistry: X, 8:100105, 10 p.
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Exploring the potential of gas-phase esterification to hydrophobize the surface of micrometric size cellulose particles. David Grégoire, Gontard Nathalie, Guerin David, Heux Laurent, Lecomte Jérôme, Molina-Boisseau Sonia, Angellier-Coussy Hélène. 2019. European Polymer Journal, 115 : 138-146.
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Thèse

Etude des procédés de transformation de poivres sauvages de l'Océan Indien : impact sur la qualité (piquant, arôme et couleur). Weil Mathieu. 2018. Montpellier : Montpellier SupAgro, 172 p. Thèse de doctorat : Génie des Procédés : Montpellier SupAgro
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Liste générée le Mon Jan 29 02:10:52 2024 CET.