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Number of items: 13.

2015

Impact of transport distance on stress biomarkers levels in dromedary camel (Camelus dromedarius). El Khasmi Mohammed, Chakir Youssef, Bargaa Rita, Barka Kaoutar, Lektib Islah, El Abbadi Najia, Belhouari Abderrahmane, Faye Bernard. 2015. Emirates Journal of Food and Agriculture, 27 (6) : pp. 507-512.
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2014

Kinetics of malonaldehyde content in enriched chicken meat during isothermal cooking. Roux Stéphanie, Petit Matthieu, Baéza Elisabeth, Bastianelli Denis, Tillard Emmanuel, Arnaud Elodie. 2014. European Journal of Lipid Science and Technology, 116 (2) : pp. 153-159.
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1999

Cocoa flavor development. Effects of post-harvest processing. Cros Emile. 1999. Manufacturing Confectioner, 79 (2) : pp. 70-77.

1998

1997

How to monitor the protein cross-linking by formaldehyde, glutaraldehyde or glyoxal in cottonseed protein-based films? Marquié Catherine, Tessier Anne-Marie, Aymard Christian, Guilbert Stéphane. 1997. In : International Protein Conference. 4. Montpellier : CIRAD-CA, 6 p. International Protein Conference. 4, Posdam, Allemagne, 1 September 1997/5 September 1997.

1996

Cocoa flavour : correlation between non-volatile and volatile compounds. Jeanjean Nathalie, Cros Emile, Flori Albert. 1996. In : Proceedings of the Malaysian international cocoa conference = [Compte rendu de la conférence internationale sur le cacao de Malaisie]. Jinap Selamat (ed.), Bong Chui Lian (ed.), Tan Kim Lai (ed.), Wan Rahimah Wan Ishak (ed.), Mastura Mansor (ed.); MCB. Kota Kinabalu : Malaysian Cocoa Board, pp. 296-308. Malaysian international cocoa conference, Kuala Lumpur, Malaisie, 20 October 1994/21 October 1994.

Formation de l'arôme cacao. Cros Emile. 1996. In : Rencontres cacao. Les différents aspects de la qualité. Actes du séminaire = Cocoa meetings. The various aspects of quality. Seminar proceedings. CIRAD-CP. Montpellier : CIRAD, pp. 63-73. (Colloques) ISBN 2-87614-224-4 Rencontres cacao, les différents aspects de la qualité, Montpellier, France, 30 June 1995.
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1995

Influence du génotype, de la fermentation et de la torréfaction sur le développement de l'arôme cacao. Rôle des précurseurs d'arôme. Decotton Jeanjean N.. 1995. Montpellier : USTL, 202 p. Thèse de doctorat : Sciences Alimentaires. Biochimie, Biologie Moléculaire : Université des sciences et techniques du Languedoc

1994

Relation précurseurs - développement de l'arôme cacao. Cros Emile, Mermet G., Jeanjean Nathalie, Georges G.. 1994. In : 11. Conférence internationale sur la recherche cacaoyère. Actes = 11. International cocoa research conference. Proceedings$ENG. Lagos : Cocoa Producers' Alliance, pp. 723-726. ISBN 0-9507691-OX Conférence internationale sur la recherche cacaoyère. 11, Yamoussoukro, Côte d'Ivoire, 18 July 1993/24 July 1993.
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1993

Influence des paramètres de torréfaction sur le développement de l'arôme cacao. Cros Emile. 1993. Industries Alimentaires et Agricoles, 110 (7-8) : pp. 535-536. Colloque sur les réactions de maillard et de caramélisation. 1, Paris, France, 17 September 1992.

1976

L'arôme de l'ananas. Dupaigne P.. 1976. Fruits, 31 (10) : pp. 631-639.
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1972

L'huile essentielle d'orange de type "Guinée". Huet Raymond, Murail M.C.. 1972. Fruits, 27 (4) : pp. 297-301.
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1968

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