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Résultats pour : "Biodisponibilité"

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Enhancement of the in vitro bioavailable carotenoid content of a citrus juice combining crossflow microfiltration and high-pressure treatments. Di Corcia Sophie, Dornier Manuel, Palmade Laetitia, Dhuique-Mayer Claudie. 2022. Food Research International, 156:111134, 11 p.
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Organic phosphorus immobilization in microbial biomass controls how N2-fixing trees affect phosphorus bioavailability in two tropical soils. Waithaisong Kittima, Robin Agnès, L'Huillery Valentin, Abadie Josiane, Sauvage François-Xavier, Chemardin Patrick, Mareschal Louis, Bouillet Jean-Pierre, Laclau Jean-Paul, Moraes Gonçalves José Leonardo, Plassard Claude. 2022. Environmental Advances
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Conventional analysis methods underestimate the plant-available pools of calcium, magnesium and potassium in forest soils. Bel Jérémie, Legout Arnaud, Saint-André Laurent, J. Hall Steven, Löfgren Stefan, Laclau Jean-Paul, Van Der Heijden Geertje. 2020. Scientific Reports, 10:15073, 13 p.
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Pectin structure and particle size modify carotenoid bioaccessibility and uptake by Caco-2 cells in citrus juices vs. concentrates. Gence Laura, Servent Adrien, Poucheret Patrick, Hiol Abel, Dhuique-Mayer Claudie. 2018. Food and Function, 9 (6) : 3523-3531.
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Qualité nutritionnelle associée aux caroténoïdes/suivi dans l'aliment jusqu'à la bioaccessibilité et l'absorption. Dhuique-Mayer Claudie (). 2014. Montpellier : UM2, 61 p. Habilitation à diriger des recherches : Université Montpellier 2
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