Agritrop
Home

Browse by Mot Clé Matière

Export as [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Date | Item Type | No Grouping
Jump to: 2017 | 2009 | 2001 | 2000 | 1999 | 1997 | 1996 | 1993 | 1989
Number of items: 12.

2017

Evaluation of an alternative spectroscopic approach for aflatoxin analysis: Comparative analysis of food and feed samples with UPLC–MS/MS. Campbell Katrina, Ferreira Cavalcante Ana L., Galvin-King Pamela, Oplatowska-Stachowiak Michalina, Brabet Catherine, Metayer Isabelle, Montet Didier, Haughey Simon A., Elliott Christopher T.. 2017. Sensors and Actuators B. Chemical, 239 : pp. 1087-1097.
[img]

2009

Small scale production and storage quality of dry-milled degermed maize products for tropical countries. Mestres Christian, Davo Agbéwonu Kosi, Hounhouigan Joseph Djidjoho. 2009. African Journal of Biotechnology, 8 (2) : pp. 294-302.
[img]
Preview

2001

Qualité comparée des grains de maïs béninois issus des écotypes locaux et des cultivars améliorés, mise au point de tests rapides de sélection. Mestres Christian, Nago Mathurin Coffi, Hounhouigan Joseph D., Akissoé Noël H., Davrieux Fabrice. 2001. In : Atelier scientifique INRAB-Nord, Parakou, Bénin, 28-30 mars 2001. INRAB. s.l. : s.n., 6 p. Atelier Scientifique INRAB-Nord, Parakou, Bénin, 28 March 2001/30 March 2001.

Qualité comparée des grains de maïs béninois issus des écotypes locaux et des cultivars améliorés, mise au point de tests rapides de sélection. Mestres Christian, Nago Mathurin Coffi, Hounhouigan Joseph D., Akissoé Noël H., Davrieux Fabrice. 2001. In : Réunion du réseau WECAMAN, Cotonou, Bénin, 14-18 mai 2001. IITA. s.l. : s.n., 6 p. Réunion du réseau WECAMAN, Cotonou, Bénin, 14 May 2001/18 May 2001.

2000

Comparaison of the expansion ability of fermented maize flour and cassava starch during baking. Mestres Christian, Boungou Oreste, Akissoé Noël H., Zakhia-Rozis Nadine. 2000. Journal of the Science of Food and Agriculture, 80 (6) : pp. 665-672.
[img]

1999

L'aklui sec : un nouveau produit de petit déjeuner prêt à l'emploi : expérience d'une production artisanale au Bénin. Mestres Christian, Hounhouigan Joseph D., Nago Mathurin Coffi, Barro Clarisse. 1999. Agriculture et Développement (23) : pp. 108-117.
[img]
Preview

1997

End use quality of some african corn kernels. 2. Cooking behavior of whole dry milled maize flours; incidence of storage. Mestres Christian, Nago Mathurin Coffi, Akissoé Noël H., Matencio Françoise. 1997. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 45 (3) : pp. 565-571.

1996

A rapid method for the determination of amylose content by using differential-scanning calorimetry. Mestres Christian, Matencio Françoise, Pons Brigitte, Yajid M., Fliedel Geneviève. 1996. Starch - Stärke, 48 (1) : pp. 2-6.

1993

Rapport de mission du 26 janvier au 8 février 1993 au Bénin. Mestres Christian. 1993. Montpellier : CIRAD-CA, 17 p.

1989

La cuisson alcaline du maïs : Contribution à son application au Sénégal. Ferré Thierry. 1989. Montpellier : ENSIAA, 58 p. Mémoire d'ingénieur : Ecole nationale supérieure des industries agricoles et alimentaires

This list was generated on Mon Nov 23 06:26:07 2020 CET.