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Résultats pour : "Péricarpe"

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Nombre de documents : 16.

2016

Pericarp thickness of sorghum whole grain is accurately predicted by NIRS and can affect the prediction of other grain quality parameters. Guindo Diarah, Davrieux Fabrice, Teme Niaba, Vaksmann Michel, Doumbia Mohamed, Fliedel Geneviève, Bastianelli Denis, Verdeil Jean-Luc, Mestres Christian, Kouressy Mamoutou, Courtois Brigitte, Rami Jean-François. 2016. Journal of Cereal Science, 69 : 218-227.
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2013

Etude expérimentale et modélisation des transferts de matière couplés aux transitions thermiques de l'amidon au cours de la cuisson du riz. Briffaz Aurélien. 2013. Montpellier : Montpellier SupAgro, 194 p. Thèse de doctorat : Génie des procédés : Montpellier SupAgro Centre international d'études supérieures en sciences agronomiques
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2012

Méthode de détermination de la maturité d'une mangue en vue de sa récolte. Lechaudel Mathieu, Joas Jacques, Normand Frédéric, Urban Laurent. 2012. Paris : INPI, 27 p. N° de dépôt : 1001079, N° de brevet : FR2957673 B1, N° de dépôt international : PCT/IB2011/050935, N° de brevet international : WO2011/114255 A1
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2008

Effect of citric acid and chitosan on maintaining red colouration of litchi fruit pericarp. Ducamp-Collin Marie-Noelle, Ramarson Hasina, Lebrun Marc, Self Guy, Reynes Max. 2008. Postharvest Biology and Technology, 49 (2) : 241-246.
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2006

Cytology, biochemistry and molecular changes during coffee fruit development. De Castro Renato D., Marraccini Pierre. 2006. Brazilian Journal of Plant Physiology, 18 (1) : 175-199.
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2005

2000

Phenolic composition of litchi fruit pericarp. Sarni-Manchado Pascale, Le Roux Erwan, Le Guernevé Christine, Lozano Yves, Cheynier Véronique. 2000. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 48 : 5995-6002.
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1999

Identification of a candidate marker for shell presence in the oil palm using amplified fragment lenght polymorphism (AFLP) by bulked segregant analysis (BSA). Billotte Norbert, Noyer Jean-Louis, Kouamé Brou, Baudouin Luc, Glaszmann Jean-Christophe, Lagoda Pierre. 1999. In : The international conference on the status of plant and animal genome research : final program and abstracts guide = [Conférence internationale sur l'état de la recherche du génome des plantes et des animaux : programme final et résumés]. Shearago Internat. New York : Scherago International, 203. Plant and Animal Genomes Conference. 7, San Diego, États-Unis, 17 Janvier 1999/21 Janvier 1999.

Identification of a candidate marker for shell presence in the oil palm using amplified fragment lenght polymorphism (AFLP) by bulked segregant analysis (BSA). Billotte Norbert, Noyer Jean-Louis, Kouamé Brou, Baudouin Luc, Glaszmann Jean-Christophe, Lagoda Pierre. 1999. In : International Plant and Animal Genome Conference. 7. Montpellier : CIRAD-CP, 1 p. Plant and Animal Genomes Conference. 7, San Diego, États-Unis, 17 Janvier 1999/21 Janvier 1999.

1998

A-type proanthocyanidins from pericarp of Litchi chinensis. Le Roux Erwan, Doco Thierry, Sarni-Manchado Pascale, Lozano Yves, Cheynier Véronique. 1998. Phytochemistry, 48 (7) : 1251-1258.
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Physical characteristic modifications of lychee pericarp during fruit storage under controlled conditions. Valente Marc, Lozano Yves. 1998. In : Physics of Agro and Food Products. Montpellier : CIRAD-AMIS, 10 p. Physics of Agro and Food Products, Lublin, Pologne, 26 Mai 1998/28 Mai 1998.

1991

Compositional changes in triglycerides of avocado mesocarp associated with fruit development. Lozano Yves, Ratovohery J.V., Gaydou Emile M.. 1991. Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie - Food Science and Technology, 24 : 46-52.

1971

1966

Utilisation agricole des bourres de coco. Brunin Christian. 1966. Oléagineux, 21 (10) : 593-595.
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