Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "Pasteurisation"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2021
|
2020
|
2019
Nombre de documents :
4
.
2021
Recent advances in camel milk processing.
Konuspayeva Gaukhar, Faye Bernard. 2021.
Animals
,
11
(4):1045, 22 p.
https://doi.org/10.3390/ani11041045
Prévisualisation
Sensory and nutritional qualities of 'Manila' mango ready-to-eat puree enhanced using mild flash vacuum expansion processing.
Marin-Castro Ubaldo Richard, Garcia-Alvarado M.A., Vargas-Ortiz Manuel, Pallet Dominique, Salgado-Cervantes Marco, Servent Adrien. 2021.
Fruits
,
76
(5) : 248-257.
https://doi.org/10.17660/th2021/76.5.5
2020
Optimization scale pasteurization of baobab juice using Response Surface Methodology (RSM).
Ndiaye Ndeye Adiara, Bassama Joseph, Dieng Modou, Toure/kane N. C., Montet Didier. 2020.
Food and Nutrition Sciences
,
11
(2) : 113-122.
https://doi.org/10.4236/fns.2020.112010
Prévisualisation
2019
Comparative study of fatty acid and sterol profiles for the investigation of potential milk fat adulteration.
Nurseitova Moldir, Amutova F.B., Zhakupbekova A.A., Omarova A.S., Kondybayev A.B., Bayandy G.A., Akhmetsadykov Nourlan, Faye Bernard, Konuspayeva Gaukhar. 2019.
Journal of Dairy Science
,
102
(9) : 7723-7733.
https://doi.org/10.3168/jds.2018-15620
Liste générée le
Mon Jan 29 02:43:20 2024 CET
.