Nombre de documents : 29.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Characterization of Free Exopolysaccharides Secreted by Mycoplasma mycoides Subsp. mycoides.
Bertin Clothilde, Pau-Roblots Corinne, Courtois Josiane, Manso-Silvan Lucia, Thiaucourt François, Tardy Florence, Le Grand Dominique, Poumarat François, Gaurivaud Patrice.
2013.
PloS One,
8 (7):e68373, 9 p.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Cell wall polysaccharides of coffee bean mucilage. Histological characterization during fermentation.
Avallone Sylvie, Guyot Bernard, Michaux-Ferrière Nicole, Guiraud Joseph-Pierre, Olguin Palacios E., Brillouet Jean-Marc.
2000.
In : Dix-huitième colloque scientifique international sur le café = 18th International scientific colloquium on coffee ; 18. Internationales wissenschaftliches Kolloquium über Kaffee ; 18° Coloquio cientifico internacional sobre el café. ASIC
. Paris : ASIC, 463-470.
ISBN 2-900212-17-0 Colloque scientifique international sur le café. 18, Helsinki, Finlande, 2 Août 1999/6 Août 1999.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Exopolysaccharide production by lactic acid bacteria isolated from sour cassava fermentations.
Figueroa C., Pourquié J..
1994.
In : International meeting on cassava flour and starch. CIRAD, CRDI, NRI, ORSTOM, UNIVALLE, UNESP, Universidad de Buenos Aires, France-MAE
. Montpellier : CIRAD, 122.
Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.
Study of natural fermentation of cassava starch in Colombia. III : establishment of an exopolysaccharide (EPS). Producing lactic acid bacteria strain bank.
Brabet Catherine, Raimbault M., Figueroa C., Dufour Dominique, Chuzel Gérard.
1994.
In : International meeting on cassava flour and starch. CIRAD, CRDI, NRI, ORSTOM, UNIVALLE, UNESP, Universidad de Buenos Aires, France-MAE
. Montpellier : CIRAD, 121.
Cassava Flour and Starch, Cali, Colombie, 11 Janvier 1994/15 Janvier 1994.
Prévisualisation |
Liste générée le Mon Jan 22 01:46:48 2024 CET.