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Résultats pour : "Stéarine"

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Moisture barrier and physical properties of acetylated derivatives with increasing acetylation degree. Bourlieu Claire, Ferreira Mariana, Baréa Bruno, Guillard Valérie, Villeneuve Pierre, Guilbert Stéphane, Gontard Nathalie. 2009. European Journal of Lipid Science and Technology, 111 (5) : 489-498.
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Thermal characterization of chicken fat dry fractionation process. Arnaud Elodie, Trystram Gilles, Relkin Perla, Collignan Antoine. 2006. Journal of Food Engineering, 72 (4) : 390-397.
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Characterisation of chicken fat dry fractionation at the pilot scale. Arnaud Elodie, Relkin Perla, Pina Michel, Collignan Antoine. 2004. European Journal of Lipid Science and Technology, 106 : 591-598.
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Contribution de l'ACD au suivi du fractionnement à sec de la matière grasse de poulet. Arnaud Elodie, Relkin Perla, Collignan Antoine. 2004. In : 35ème Journées de calorimétrie et d'analyse thermique, Saint-Etienne, France, 11-13 mai 2004. s.l. : s.n., 1-2. Journées de calorimétrie et d'analyse thermique. 35, Saint-Etienne, France, 11 Mai 2004/13 Mai 2004.

Study of chicken fat dry factionation. Arnaud Elodie, Pina Michel, Collignan Antoine. 2004. In : 9th International Congress on Engineering and Food, 7-11 March 2004, Montpellier (France). IAEF. s.l. : s.n., 6 p. International Congress on Engineering and Food. 9, Montpellier, France, 7 Mars 2004/11 Mars 2004.

Products and by-products. Noël Jean-Marc. 2003. BUROTROP Bulletin (19), spec. Oil palm : 8.

Procédé pour la transformation enzymatique des triglycérides d'une matière grasse, en particulier la matière grasse laitière. Graille Jean, Montet Didier, Ozenne Catherine Lucette, Lamberet Gilles François. 1996. Paris : INPI, 19 p. N° de dépôt : 9312209, N° de brevet : FR2711142 B1, N° de dépôt international : PCT/FR94/01192, N° de brevet international : WO9510626 A1, N° de brevet européen : EP0723596 A1
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Biofuels from catalytic cracking of tropical vegetable oils. Pioch Daniel, Lozano Paul, Rasoanantoandro M.C., Graille Jean, Geneste Patrick, Guida A.. 1995. In : Proceedings of the 1993 PORIM international palm oil congress "Update and vision". Chemistry and technology. Basiron Y. (ed.), Ahmad S. (ed.), Yen May C. (ed.), Idris N. (ed.), Thin Sue T. (ed.), Wan Leong L. (ed.), Maycock J. (ed.). PORIM. Kuala Lumpur : PORIM, 297-302. ISBN 967-961-042-X PORIM International Palm Oil Congress, Kuala Lumpur, Malaisie, 20 Septembre 1993/25 Septembre 1993.

Usages alimentaires et oléochimiques du complexe laurique. Graille Jean. 1995. In : La recherche européenne au service du cocotier. Actes du séminaire, 8-10 septembre 1993, Montpellier, France = European research working for coconut. Seminar proceedings, September 8-10, 1993, Montpellier, France. CIRAD-CP, BUROTROP. Montpellier : CIRAD-CP, 189-202. (Colloques) ISBN 2-87614-167-1 La recherche européenne au service du cocotier, Montpellier, France, 8 Septembre 1993/10 Septembre 1993.
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Synthèse de biocarburants par craquage catalytique d'huiles végétales d'origine tropicale. Pioch Daniel, Lozano Paul, Rasoanantoandro M.C., Graille Jean, Geneste Patrick, Guida A.. 1993. Oléagineux, 48 (6) : 289-292. International Conference on Biomass for Energy and Industry. 7, Florence, Italie, 5 Octobre 1992/9 Octobre 1992.
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Usages alimentaires et oléochimiques du complexe laurique. Graille Jean. 1993. Oléagineux, 48 (12) : 515-526.
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Making value added products from palm oil by 1-3 regioselectivity enzymatic interesterification. Graille Jean, Pina Michel, Montet Didier, Muderhwa J.M.. 1992. Agriprobe, 4 (1) : 1-10.

A method for determination of interesterification activity of biocatalysts. Graille Jean, Muderhwa J., Pina Michel. 1987. Fett (Weinheim), 89 (6) : 224-226.

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