Agritrop
Accueil

Sensory analysis : Part 1 - Sensory analysis as a science. Part 2 - About sensory perception. Part 3 : Coffee sensory analysis : method and vocabulary. Part 4 : Sensory analysis : interest for GI

Ribeyre Fabienne, Berthiot Laurent, Aguilar Philip. 2008. Sensory analysis : Part 1 - Sensory analysis as a science. Part 2 - About sensory perception. Part 3 : Coffee sensory analysis : method and vocabulary. Part 4 : Sensory analysis : interest for GI. In : Geographical indications : a way forward for local development, Mai 12th-23rd 2008, Montpellier, France. Proceedings. Chabrol Didier (ed.). UMR INNOVATION, AGRIDEA, INAO. Montpellier : CIRAD, Diaporama, (32 vues) Geographical Indications : a way forward for local development, Montpellier, France, 12 Mai 2008/23 Mai 2008.

Communication sans actes
[img]
Prévisualisation
Version publiée - Anglais
Utilisation soumise à autorisation de l'auteur ou du Cirad.
document_548210.pdf

Télécharger (966kB) | Prévisualisation

Mots-clés Agrovoc : café

Classification Agris : Q04 - Composition des produits alimentaires
U30 - Méthodes de recherche

Auteurs et affiliations

  • Ribeyre Fabienne, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
  • Berthiot Laurent, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
  • Aguilar Philip, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/548210/)

Voir la notice (accès réservé à Agritrop) Voir la notice (accès réservé à Agritrop)

[ Page générée et mise en cache le 2024-01-28 ]