Agritrop
Home

Michigan food and place: a comparative perspective

Bingen Jim, Bridier Bernard, Sautier Denis. 2008. Michigan food and place: a comparative perspective. In : IV Congreso Internacion de la Red SIAL Sistemas Agroalimentarios Localizados : Alimentacion, Agricultura Familiar y Territorio. (ALFATER 2008). Cerro Azul : INTA, 3 p. ISBN 978-987-521-328-9 Congreso Internacional de la Red SIAL Sistmas Agroalimentarios Localizados. 4, Mar del Plata, Argentine, 27 October 2008/31 October 2008.

Paper with proceedings
[img] Published version - Anglais
Use under authorization by the author or CIRAD.
document_560353.pdf

Télécharger (39kB)

Mots-clés Agrovoc : Secteur agroindustriel, Produit alimentaire, Développement régional

Mots-clés géographiques Agrovoc : Michigan

Mots-clés complémentaires : Développement local

Classification Agris : E21 - Agro-industry
E14 - Development economics and policies

Auteurs et affiliations

  • Bingen Jim, MSU (USA)
  • Bridier Bernard, CIRAD-ES-UMR INNOVATION (FRA)
  • Sautier Denis, CIRAD-ES-UMR INNOVATION (FRA) ORCID: 0000-0003-1615-5747

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/560353/)

View Item (staff only) View Item (staff only)

[ Page générée et mise en cache le 2019-10-08 ]