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Near infrared spectroscopy for the quantification of cafetol and kahweol in green coffee

Scholz Maria Brigida dos Santos, Kitzberger Cíntia S.G., Pagiatto Natalia Ferrarezi, Davrieux Fabrice, Leroy Thierry, Charmetant Pierre. 2013. Near infrared spectroscopy for the quantification of cafetol and kahweol in green coffee. In : NIR 2013 Proceedings of 16th International Conference on Near Infrared Spectroscopy: Picking up good vibrations , La Grande-Motte, France, 2-7 June 2013. IRSTEA. Montpellier : Véronique Bellon Maurel ; Phil Williams ; Gerard Downey ; Rébecca Kaboré, 82-85. International Conference on Near Infrared Spectroscopy. 16, La Grande-Motte, France, 2 Juin 2013/7 Juin 2013.

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Classification Agris : Q04 - Composition des produits alimentaires
U30 - Méthodes de recherche
F60 - Physiologie et biochimie végétale

Auteurs et affiliations

  • Scholz Maria Brigida dos Santos, IAPAR (BRA)
  • Kitzberger Cíntia S.G., IAPAR (BRA)
  • Pagiatto Natalia Ferrarezi, UEL (BRA)
  • Davrieux Fabrice, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
  • Leroy Thierry, CIRAD-BIOS-UMR AGAP (FRA)
  • Charmetant Pierre, CIRAD-BIOS-UMR AGAP (FRA) ORCID: 0000-0003-0346-9202

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/571960/)

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