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Fourier transform infra-red spectroscopy analysis of cell walls from sweetpotato roots. Biophysical characterization of quality traits, WP2

McDougall Gordon, Bureau Sylvie, Meghar Karima, Mestres Christian. 2023. Fourier transform infra-red spectroscopy analysis of cell walls from sweetpotato roots. Biophysical characterization of quality traits, WP2. Dundee : RTBfoods Project-CIRAD, 9 p.

Document technique et de recherche
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Sous licence Licence Creative Commons.
RTBfoods_SOP_Fourier Transform Infra-Red Spectroscopy of cell walls_Sweetpotato.pdf

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Agences de financement hors UE : Bill and Melinda Gates Foundation, Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement, Centro Internacional de Agricultura Tropical, Institut National de Recherche pour l'Agriculture, l'Alimentation et l'Environnement, James Hutton Institute

Projets sur financement : (FRA) Breeding RTB Products for End User Preferences

Auteurs et affiliations

  • McDougall Gordon, James Hutton Institute (GBR)

Contributeurs et affiliations

  • Bureau Sylvie, INRAE (FRA) - collaborateur
  • Meghar Karima, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA) - collaborateur
  • Mestres Christian, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA) - collaborateur

Source : Cirad-Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/602103/)

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