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1. L'histoire d'un rendez-vous manqué ? Les éleveurs et l'industrie laitière de collecte à Fatick (Sénégal). Ba Koki, Ninot Olivier, Corniaux Christian. 2021. Etudes Rurales (207) : 76-99.
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2. Geographical indication building process for sharr cheese (Kosovo): “Inside Insights” on sustainability. Bernard-Mongin Claire, Balouzat Jimmy, Chau Elise, Garnier Alice, Lequin Stéphanie, Lerin François, Veliji Ahmet. 2021. Sustainability, 13 (10):5696, 23 p.
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3. Polar lipids. Bourlieu Claire, Barouh Nathalie, Kergomard Jeanne, Ménard Olivia, Dupont Didier, Villeneuve Pierre, Vié Véronique, Michalski Marie-Caroline. 2021. In : Handbook of dairy foods analysis. Toldrá Fidel (ed.), Nollet Leo M.L. (ed.). Boca Raton : CRC Press, 195-233. ISBN 978-0-367-34313-2
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4. Transformer le lait local en Afrique de l'Ouest. Procédés et clés du développement des minilaiteries. Broutin Cécile, Goudiaby Marie-Christine. 2021. Versailles : Ed. Quae, 276 p. (Guide pratique : Quae) ISBN 978-2-7592-3396-0
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5. Nutritional values of infant formulas and flours and their adequacy with the requirements for infant aged from 6 to 12 months. Cancalon Mathilde. 2021. Journal of the American Oil Chemists' Society, 98 (S1), suppl. 2021 AOCS Annual Meeting and Expo, Résumé : p. 105. Virtual 2021 AOCS Annual Meeting & Expo, 3 Mai 2021/14 Mai 2021.
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6. Des outils numériques pour gérer un bassin laitier d'agro-pasteurs en Afrique de l'Ouest. Cesaro Jean-Daniel, Sow Anna Prisca. 2021. Grain de Sel (81) : 20-21.
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7. Gouverner la coexistence dans une économie "en transition" : Élevage paysan et mégafermes dans le secteur laitier vietnamien. Duteurtre Guillaume, Bonnet Pascal, Hostiou Nathalie, Nguyen Mai Huong, Pham Duy Khanh, Cesaro Jean-Daniel, Pannier Emmanuel. 2021. In : Coexistence et confrontation des modèles agricoles et alimentaires. Un nouveau paradigme du développement territorial ?. Gasselin Pierre (ed.), Lardon sylvie (ed.), Cerdan Claire (ed.), Loudiyi Salma (ed.), Sautier Denis (ed.). Versailles : Ed. Quae, 273-288. (Nature et société) ISBN 978-2-7592-3242-0
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8. Filière lait : familiale, durable et compétitive. Duteurtre Guillaume, Sembada Pria. 2021. In : La grande histoire de la coopération scientifique franco indonésienne = Sejarag panjang kerja sama ilmiah franis indonesia. Dovert Stéphane (ed.), Hameg Meryem (ed.), Langit Rinesti Karina (ed.). Toulouse : Ed. Arkuiris-Afterhours Books, p. 76. ISBN 978-2-919090-32-7 ; 978-602-6990-63-1
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9. Objectivation de la qualité des produits laitiers industriels par les consommateurs au Sénégal. Ferrari Serena. 2021. In : Systèmes alimentaires = Food systems. Fort Fatiha (ed.). Paris : Classiques Garnier, 195-216. (Systèmes alimentaires, 6) ISBN 978-2-406-12704-8
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10. Aptidões biofísicas e intensificação agroecológica da pecuária leiteira em assentamentos da Amazônia brasileira. Ferreira Darnet Laura Angélica, Poccard-Chapuis René, Dias Claudino Lívio Sérgio, Carvalho Soraya Abreu. 2021. Geografia Ensino and Pesquisa, 25:e01, 35 p.
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11. Developing a data collection application for following up the small-scale dairy farms' performance in rural areas. Fouad Karim, Alary Véronique, Dubron A., Bonnet Pascal, Juanès Xavier, Nigm A., Radwan Mohamed Ali Abdallah, Abdelghany Sherif. 2021. Egyptian Journal of Animal Production, 58 (2) : 63-70.
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12. Organizational design and environmental performance: The case of French dairy farms. Galliano Danielle, Teixeira Da Silva Siqueira Tiago. 2021. Journal of Environmental Management, 278 (1):111408, 15 p.
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13. Evaluation quantitative et qualitative des potentialités laitières chez deux "races" camelines : le Sahraoui et le Targui - Cas de la région de Ouargla. Kadri Soumia. 2021. Ouargla : Université Kasdi Merbah Ouargla, 176 p. Thèse de doctorat : Production animale : Université Kasdi Merbah Ouargla
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14. Fermented mare milk product (Qymyz, Koumiss). Kondybayev Askar, Loiseau Gérard, Achir Nawel, Mestres Christian, Konuspayeva Gaukhar. 2021. International Dairy Journal, 119:105065, 11 p.
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15. Recent advances in camel milk processing. Konuspayeva Gaukhar, Faye Bernard. 2021. Animals, 11 (4):1045, 22 p.
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16. Commerce en ligne du lait de chamelle : nouveaux acteurs, nouveaux marchés. Konuspayeva Gaukhar, Faye Bernard, Duteurtre Guillaume. 2021. Revue d'Elevage et de Médecine Vétérinaire des Pays Tropicaux, 74 (3) : 137-144.
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17. Effect of diet supply on milk production and weight performances of she-camels. Laameche Foudil, Chehma Abdelmadjid, Faye Bernard. 2021. Tropical Animal Health and Production, 53 (5):464, 8 p.
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18. Modelling mixed crop-livestock farms for supporting farmers' strategic reflections: The CLIFS approach. Le Gal Pierre-Yves, Andrieu Nadine, Bruelle Guillaume, Dugué Patrick, Monteil Claude, Moulin Charles-Henri, Penot Eric, Ryschawy Julie. 2021. Computers and Electronics in Agriculture:106570, 13 p.
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19. Origin food schemes and the paradox of reducing diversity to defend it. Mariani Mariagiulia, Cerdan Claire, Peri Iuri. 2021. Sociologia Ruralis, 61 (2) : 465-490.
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20. Impact of parity order on nutritional values of camel milk in modern system. Mustafa Ayman B., Elgenaidi A.R., Alkeskas Aldukali, Faraz Asim, Elhag Ahmed Eisa, Bashari Mohanad, Faye Bernard. 2021. Pakistan Journal of Zoology, 53 (6) : 2475-2478.
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