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Résultats pour : "Composition globale"

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2022

Effects of soaking and thermal treatment on nutritional quality of three varieties of common beans (Phaseolus vulgaris L.) from Madagascar. Ravoninjatovo Mboahangy, Ralison Charlotte, Servent Adrien, Morel Gilles, Achir Nawel, Andriamazaoro Herimihamina, Dornier Manuel. 2022. Legume Science, 4 (4):e143, 16 p.
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2021

Evaluation quantitative et qualitative des potentialités laitières chez deux "races" camelines : le Sahraoui et le Targui - Cas de la région de Ouargla. Kadri Soumia. 2021. Ouargla : Université Kasdi Merbah Ouargla, 176 p. Thèse de doctorat : Production animale : Université Kasdi Merbah Ouargla
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2020

Impact of red and blue nets on physiological and morphological traits, fruit yield and quality of tomato (Solanum lycopersicum Mill.). Thwe Aye Aye, Kasemsap Poonpipope, Vercambre Gilles, Gay Frédéric, Phattaralerphong Jessada, Gautier Hélène. 2020. Scientia Horticulturae, 264:109185, 8 p.
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