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Résultats pour : "Lutte après récolte"

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Efecto del tratamiento poscosecha en los polifenoles del cacao de Biscucuy y Chabasquén, estado Portuguesa. Alvarado Mary Lisbeth, Portillo Elvis, Boulanger Renaud, Bastide Philippe, Macia Isabel. 2020. Revista de la Facultad de Agronomía - LUZ, 37, suppl. 1 : 224-228.
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Flavor precursors and sensory attributes of coffee submitted to different post-harvest processing. Good Kitzberger Cíntia Sorane, Pot David, Marraccini Pierre, Protasio Pereira Luiz Filipe, Dos Santos Scholz Maria Brigida. 2020. AIMS Agriculture and Food, 5 (4) : 700-714.
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New bacterial agents to limit Colletotrichum gloeosporioides development on mango. Taibi Ahmed, Meile Jean-Christophe, Dieudonné Hugo, Korsten Lise, Chillet Marc, Remize Fabienne. 2020. Advances in Microbiology, 10 (12) : 691-712.
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Optimisation of the postharvest treatment with thymol to control mango anthracnose. Chillet Marc, Minier Jérôme, Hoarau Mathilde, Meile Jean-Christophe. 2020. American Journal of Plant Sciences, 11 (8) : 1235-1246.
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