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Résultats pour : "Nutrition humaine"

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Nombre de documents : 14.

2022

Effect of elevated carbon dioxide exposure on nutrition-health properties of micro-tom tomatoes. Boufeldja Linda, Brandt Dennis, Guzman Caroline, Vitou Manon, Boudard Frédéric, Morel Sylvie, Servent Adrien, Dhuique-Mayer Claudie, Ollier Léa, Duchamp Orianne, Portet Karine, Dubos Christian, Poucheret Patrick. 2022. Molecules, 27 (11):3592, 17 p.
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Individual‐level drivers of dietary behaviour in adolescents and women through the reproductive life course in urban Ghana: A Photovoice study. Liguori Julia, Pradeilles Rebecca, Laar Amos, Zotor Francis, Tandoh Akua, Klomegah Senam, Osei‐Kwasi Hibbah A., Le Port Agnès, Bricas Nicolas, Aryeetey Richmond Nii Okai, Akparibo Robert, Griffiths Paula, Holdsworth Michelle. 2022. Maternal and Child Nutrition:e13412, 16 p.
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Nutrition, healthcare benefits and phytochemical properties of cassava (Manihot esculenta) leaves sourced from three countries (Reunion, Guinea, and Costa Rica). Boukhers Imane, Boudard Frédéric, Morel Sylvie, Servent Adrien, Portet Karine, Guzman Caroline, Vitou Manon, Kongolo Joelle, Michel Alain, Poucheret Patrick. 2022. Foods, 11 (14):2027, 15 p.
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Supplémentation des formules infantiles en acides docosahexaénoïque et arachidonique : effets sur le développement de l'enfant et difficultés associées à leur introduction. Cancalon Mathilde, Barouh Nathalie, Hemery Youna, Durand Erwann, Guesnet Philippe, Villeneuve Pierre, Bourlieu-Lacanal Claire. 2022. Cahiers de Nutrition et de Diététique, 57 (6) : 370-383.
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2021

The African urban food environment framework for creating healthy nutrition policy and interventions in urban Africa. Osei-Kwasi Hibbah Araba, Laar Amos, Zotor Francis, Pradeilles Rebecca, Aryeetey Richmond Nii Okai, Green Mark Alan, Griffiths Paula, Akparibo Robert, Wanjohi Milka Njeri, Rousham Emily, Barnes Amy, Booth Andrew, Mensah Kobby, Asiki Gershim, Kimani-Murage Elizabeth W., Bricas Nicolas, Holdsworth Michelle. 2021. PloS One, 16 (4):e0249621, 17 p.
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Food security and nutrition. Gordon Iain J., Alonso Silvia, Crump Lisa, Dominguez-Salas Paula, De Garine-Wichatitsky Michel. 2021. In : One Health: the theory and practice of integrated health approaches. Zinsstag Jakob (ed.), Schelling Esther (ed.), Crump Lisa (ed.), Whittaker Maxime (ed.), Tanner Marcel (ed.), Stephen Craig (ed.). Wallingford : CABI, 327-343. ISBN 9781789242577
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Metabolomics of pigmented rice coproducts applying conventional or deep eutectic extraction solvents reveal a potential antioxidant source for human nutrition. Barros Santos Millena, Barouh Nathalie, Durand Erwann, Baréa Bruno, Robert Mélina, Micard Valérie, Lullien-Pellerin Valérie, Villeneuve Pierre, Cameron Luiz Claudio, Ryan Elizabeth P., Larraz Ferreira Mariana Simões, Bourlieu-Lacanal Claire. 2021. Metabolites, 11 (2):110, 26 p.
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Méthodes d'investigation de l'alimentation et des mangeurs – MIAM. Lepiller Olivier (ed.), Fournier Tristan (ed.), Bricas Nicolas (ed.), Figuié Muriel (ed.). 2021. Versailles : Ed. Quae, 247 p. (Update sciences et technologies) ISBN 978-2-7592-3346-5
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Nutritional benefits and heavy metals of ten freshwater fish species from Tonle Sap Lake with SAIN and LIM nutritional scores. Sroy Sengly, Arnaud Elodie, Servent Adrien, In Sokneang, Avallone Sylvie. 2021. Journal of Food Composition and Analysis, 96:103731, 10 p.
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2020

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Unhealthy eating practices of city-dwelling Africans in deprived neighbourhoods: Evidence for policy action from Ghana and Kenya. Holdsworth Michelle, Pradeilles Rebecca, Tandoh Akua, Green Mark Alan, Wanjohi Milka Njeri, Zotor Francis, Asiki Gershim, Klomegah Senam, Abdul-Haq Zakia, Osei-Kwasi Hibbah Araba, Akparibo Robert, Bricas Nicolas, Auma Carol, Griffiths Paula, Laar Amos. 2020. Global Food Security, 26:100452, 13 p.
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2017

Que nous apprend le scénario "Des usages des terres pour une alimentation de qualité et une nutrition saine" de la prospective "Agrimonde-Terra" ? De Lattre-Gasquet Marie, Mora Olivier, Le Mouël Chantal, Dumas Patrice, Brunelle Thierry. 2017. In : La sécurité alimentaire mondiale. Etat des lieux et prospectives. Rastoin Jean-Louis (ed.), Ferault Christian (ed.). Paris : L'Harmattan, 131-162. ISBN 978-2-343-12592-3
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2013

L'économie du bonheur face à l'insécurité nutritionnelle ; des maliens ruraux, urbains et migrants évaluent leur situation alimentaire. Lebrun Mila. 2013. Montpellier : Montpellier SupAgro, 409 p. Thèse de doctorat : Sciences Economiques : Montpellier SupAgro
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Liste générée le Mon Jan 29 01:41:06 2024 CET.