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Flash vacuum expansion: An alternative with potential for Ataulfo and Manila mango processing.
Marin-Castro Ubaldo Richard, Salgado-Cervantes Marco, Pallet Dominique, Vargas-Ortiz Manuel, Servent Adrien. 2022.
Journal of Food Science and Technology
,
59
(8) : 3063-3072.
https://doi.org/10.1007/s13197-022-05479-0
Impact of ripening on the physical properties of mango purees and application of simultaneous rheometry and
in situ
FTIR spectroscopy for rapid identification of biochemical and rheological changes.
Labaky Paola, Dahdouh Layal, Ricci Julien, Wisniewski Christelle, Pallet Dominique, Louka Nicolas, Grosmaire Lidwine. 2021.
Journal of Food Engineering
,
300
:110507, 9 p.
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2021.110507
Sensory and nutritional qualities of 'Manila' mango ready-to-eat puree enhanced using mild flash vacuum expansion processing.
Marin-Castro Ubaldo Richard, Garcia-Alvarado M.A., Vargas-Ortiz Manuel, Pallet Dominique, Salgado-Cervantes Marco, Servent Adrien. 2021.
Fruits
,
76
(5) : 248-257.
https://doi.org/10.17660/th2021/76.5.5
Étude de nouveaux marqueurs de qualité de la mangue fraîche et d'un procédé innovant de texturation (IVDV) pour l'optimisation de la qualité des purées et des mangues séchées.
Labaky Paola. 2021. Montpellier : Université de Montpellier, 217 p. Thèse de doctorat : Biochimie et physico-chimie alimentaire : Université de Montpellier
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Innovative non-destructive sorting technique for juicy stone fruits: textural properties of fresh mangos and purees.
Labaky Paola, Grosmaire Lidwine, Ricci Julien, Wisniewski Christelle, Louka Nicolas, Dahdouh Layal. 2020.
Food and Bioproducts Processing
,
123
: 188-198.
https://doi.org/10.1016/j.fbp.2020.06.013
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Mon Jan 29 01:53:37 2024 CET
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