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Résultats pour Auteur : "Bonazzi, Catherine"

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Article de revue

Effect of water activity on anthocyanin degradation and browning kinetics at high temperatures (100-140 °C). Jimenez Nadiarid, Bohuon Philippe, Dornier Manuel, Bonazzi Catherine, Pérez Ana Mercedes, Vaillant Fabrice. 2012. Food Research International, 47 (1) : 106-115.
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Food drying and dewatering. Bonazzi Catherine, Dumoulin E., Raoult-Wack Anne-Lucie, Berk Z., Bimbenet Jean-Jacques. 1996. Drying Technology, 14 (9) : 2135-2170.

Communication sans actes

Interest of modelling heat transfer inside a reactor to estimate kinetic parameters. Jimenez Nadiarid, Bohuon Philippe, Dornier Manuel, Bonazzi Catherine, Vaillant Fabrice. 2011. In : 11th International Congress on Engineering and Food, Athens, Greece, May 22-26, 2011. s.l. : s.n., Résumé, 5 p. International Congress on Engineering and Food. 11, Athènes, Grèce, 22 Mai 2011/26 Mai 2011.
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Prévisualisation

Improvement of paddy quality by optimisation of drying conditions. Bonazzi Catherine, Courtois F., Geneste C., Pons Brigitte, Lahon Marie-Christine, Bimbenet Jean-Jacques. 1994. In : Drying 94. Vol A and B. Rudolph V., Keey R.B., Mujumdar Arun S.. Montréal : McGill University, 1031-1035. International Drying Symposium. 9, Gold Coast, Australie, 1 Août 1994/4 Août 1994.

Document technique et de recherche

Optimisation et commande automatique de séchoirs à riz. Rapport scientifique de synthèse du projet aliment demain n. 94.G.0240. Méot Jean-Michel, Bonazzi Catherine, Courtois F., Abud M., Flick D., Doursat C.. 1999. Montpellier : CIRAD-AMIS, 227 p.
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