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Résultats pour Auteur : "Danzart, Marc"

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Article de revue

Evaluation of the simplex method for training simple multilayer neural networks. Dornier Manuel, Heyd B., Danzart Marc. 1998. Neural Computing and Applications, 7 : 107-114.
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Multicriteria optimization of food processing combining soaking prior to air drying. Thémelin André, Raoult-Wack Anne-Lucie, Lebert André, Danzart Marc. 1997. Drying Technology, 15 (9) : 2263-2279.
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Rice aroma analysis : discrimination between a scented and a non-scented rice. Petrov Marina, Danzart Marc, Giampaoli Pierre, Faure Jacques, Richard H.. 1996. Sciences des Aliments, 16 (4) : 347-360.

Communication avec actes

Optimisation of food processes combining dewatering and impregnation soaking with air drying. Thémelin André, Lebert André, Danzart Marc. 1994. In : Proceedings of the international agricultural engineering conference. Salokhe Vilas M. (ed.), Gajendra Singh (ed.). AIT. Bangkok : AIT, 273-280. ISBN 974-8256-14-6 International Agricultural Engineering Conference, Bangkok, Thaïlande, 6 Décembre 1994/9 Décembre 1994.

Communication sans actes

Influence de l'histoire du produit sur son comportement au séchage. Cas d'un prétraitement de fruit par DII. Thémelin André, Raoult-Wack Anne-Lucie, Lebert André, Danzart Marc. 1994. In : Déshydratation-imprégnation par immersion (déshydratation osmotique). CIRAD, AFSIA. Villeurbanne : AFSIA, 29. (Cahier de l'AFSIA, n. 10) Séminaire AFSIA/CIRAD, déshydratation imprégnation par immersion (déshydratation osmotique), Montpellier, France, 25 Mai 1994/26 Mai 1994.

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