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Résultats pour Auteur : "Mounjouenpou, Pauline"

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Article de revue

Occurrence of free fatty acids (FFA) in cocoa beans with various main geographical origin of Côte d'Ivoire in the climate change context. Houphouet Kouakou Richard, Tape Joëlle Stéphanie, Kouassi Koffi Daouda, Yao Konan Mathurin, Kedjebo Kra Brou Didier, Mounjouenpou Pauline, Durand Noël, Montet Didier, Guehi Tagro Simplice. 2023. Current Journal of Applied Science and Technology, 42 (12) : 1-11.
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Screening of anti-fungal Bacillus strains and influence of their application on cocoa beans fermentation and final bean quality. Kadjo Adobi Christian, Beugre Guézéré Corinne, Sess Tchotch Didier Axel, Kedjebo Kra Brou Didier, Mounjouenpou Pauline, Durand Noël, Fontana Angélique, Tagro Guehi Simplice. 2023. Journal of Advances in Microbiology, 23 (1) : 8-17.
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Assessment of exposure to ochratoxin - A (OTA) through ground roasted coffee in two cameroonian cities: Yaounde and Douala. Mounjouenpou Pauline, Durand Noël, Guiraud Joseph-Pierre, Maboune Tetmoun Suzanne Abeline, Gueule Dominique, Guyot Bernard. 2013. International Journal of Food Science and Nutrition Engineering, 3 (3) : 35-39.
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Influence of post·harvest processing on ochratoxin A content in cocoa and on consumer exposure in Cameroon. Mounjouenpou Pauline, Gueule Dominique, Ntoupka Mama, Durand Noël, Fontana-Tachon Angélique, Guyot Bernard, Guiraud Joseph-Pierre. 2011. World Mycotoxin Journal, 4 (2) : 141-146.
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Tentative prediction of cocoa yield (Theobroma cocoa L.) in farmer's field in Cameroon. Amang a Mbang Joseph, Mounjouenpou Pauline, Babin Régis, Cilas Christian, Tchouamo Isaac, Dibog Luc, Nyassé Salomon. 2011. Journal of Natural Product and Plant Resources, 1 (3) : 43-49.
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Filamentous fungi producing ochratoxin a during cocoa processing in Cameroon. Mounjouenpou Pauline, Gueule Dominique, Fontana-Tachon Angélique, Guyot Bernard, Tondje Pierre R., Guiraud Joseph-Pierre. 2008. International Journal of Food Microbiology, 121 (2) : 234-241.
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Effect of operating conditions on ochratoxin A extraction from roasted coffee. Mounjouenpou Pauline, Durand Noël, Guyot Bernard, Guiraud Marie-Paule. 2007. Food Additives and Contaminants, 24 (7) : 730-734.
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Communication sans actes

Influence du type de traitement post-récolte du cacao sur la teneur en ochratoxine-A (OTA) des fèves et des produits dérivés : exposition des consommateurs de l'OTA. Mounjouenpou Pauline, Durand Noël, Gueule Dominique, Amang a Mbang Joseph, Fontana-Tachon Angélique, Guyot Bernard, Guiraud Joseph-Pierre. 2012. In : 17th Conférence Internationale sur la Recherche Cacaoyère : Résumés = 17th International Cocoa Research Conference ; 17th Conferencia Internacional De Investigaçao Sobre 0 Cacau ; 17th Conferencia International de Investigacion en Cacao. Lagos : Alliance des Pays Producteurs de Cacao, Résumé, 99. Conférence Internationale sur la Recherche Cacaoyère. 17, Yaoundé, Cameroun, 15 Octobre 2012/20 Octobre 2012.
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Thèse

Aspergillus noirs producteurs d'ochratoxine A dans le cacao. Biodiversité et incidence des traitements post-récolte au Cameroun. Mounjouenpou Pauline. 2008. Montpellier : UM2, 156 p. Thèse de doctorat : Université Montpellier 2
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Liste générée le Thu Apr 18 02:04:07 2024 CEST.