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Résultats pour Auteur : "Perez, J.C."

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Article de revue

Spatial distribution of dry matter in yellow fleshed cassava roots and its influence on carotenoid retention upon boiling. Ceballos Hernan, Luna Jorge, Escobar Andrés, Ortiz D., Perez J.C., Sanchez Teresa, Pachón H., Dufour Dominique. 2012. Food Research International, 45 (1) : 52-59.
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Communication par affiche

Variation in starch and root quality traits in cassava : [[Voir chapître Poster session SP07-10]. Ceballos Hernan, Fregene Martin, Debouck Daniel, Dufour Dominique, Tohmé Joe, Sanchez T., Mafla Graciela, Morante Nelson, Perez J.C.. 2008. In : Cassava : Meeting the challenges of the new millennium. Proceedings of the first scientific meeting of the global cassava partnership. Donald Danforth Plant Science Center, Université de Gand, IPBO. Saint Louis : DDPSC, Résumé, 1 p. ISBN 978-0-9720723-3-5 Cassava Meeting the Challenges of the New Millenium. 1, Ghent, Belgique, 21 Juillet 2008/25 Juillet 2008.
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