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Résultats pour Auteur : "Portanguen, Stéphane"

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Article de revue

Impact of tumbling operating parameters on salt, water and acetic acid transfers during biltong-type meat processing. Mirade P.S., Portanguen Stéphane, Sicard J., De Souza J., Musavu Ndob A., Hoffman Louwrens Christian, Goli Thierry, Collignan Antoine. 2020. Journal of Food Engineering, 265:109686, 9 p.
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Effects of steam and lactic acid treatments on inactivation of Listeria innocua surface-inoculated on chicken skins. Lecompte Jean-Yves, Kondjoyan Alain, Sarter Samira, Portanguen Stéphane, Collignan Antoine. 2008. International Journal of Food Microbiology, 127 (1-2) : 155-161.
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Intérêt d'utiliser les traitements par de la vapeur d'eau seule ou combine avec de l'acide lactique pour décontaminer la surface des viandes : le cas des carcasses de volailles. Kondjoyan Alain, Portanguen Stéphane, Lecompte Jean-Yves, Sarter Samira, Collignan Antoine. 2007. Viandes et Produits Carnés, 26 (4) : 110-114.
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