Résultats pour Auteur : "Zum Felde, T."
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Article de revue
Prediction of carotenoids, cyanide and dry matter contents in fresh cassava root using NIRS and Hunter color techniques.
Sanchez Teresa, Ceballos Hernan, Dufour Dominique, Ortiz D., Morante Nelson, Calle Fernando, Zum Felde T., Dominguez Morgane, Davrieux Fabrice.
2014.
Food Chemistry,
151 : 444-451.
Communication sans actes
Utilization of NIRS and Minolta Chromameter in selection for increased carotenoids content in cassava roots. [SP10-03].
Sanchez Teresa, Ortiz D., Ceballos Hernan, Dufour Dominique, Davrieux Fabrice, Morante Nelson, Calle Fernando, Zum Felde T., Becerra López-Lavalle Luis Agusto, Chavarriaga P., Hershey Clair.
2012.
In : Second Scientific Conference of the Global Cassava Patnership the 21st Century (GCP21-II), Kampala, Uganda, June 18-22, 2012
. s.l. : s.n., Résumé, 1 p.
Scientific Conference of the Global Cassava Partnership for the 21st Century. 2, Kampala, Ouganda, 18 Juin 2012/22 Juin 2012.
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