Agritrop
Accueil

Parcourir par Affiliation d'auteur

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun

Nombre de documents : 3.

Article de revue

Monitoring anthocyanin degradation in Hibiscus sabdariffa extracts with multi-curve resolution on spectral measurement during storage. Achir Nawel, Sinela André Mundombe, Mertz Christian, Fulcrand Hélène, Dornier Manuel. 2019. Food Chemistry, 271 : 536-542.
[img]

Exploration of reaction mechanisms of anthocyanin degradation in a roselle extract through kinetic studies on formulated model media. Sinela André Mundombe, Mertz Christian, Achir Nawel, Rawat Nadirah, Vidot Kévin, Fulcrand Hélène, Dornier Manuel. 2017. Food Chemistry, 235 : 67-75.
[img]

Modeling lactic fermentation of gowé using Lactobacillus starter culture. de J. C. Munanga Bettencourt, Loiseau Gérard, Grabulos Joël, Mestres Christian. 2016. Microorganisms, 4 (4):e44, 15 p.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Fri Nov 22 02:31:22 2024 CET.