Agritrop
Accueil

Solubilization and characterization of sorghum proteins

Fliedel Geneviève. 1984. Solubilization and characterization of sorghum proteins. In : The Processing of Sorghum and Millets, Criteria for Quality of Grains and Products for Human Food. Montpellier : GERDAT-IRAT, 7 + 15 p. The Processing of Sorghum and Millets, Criteria for Quality of Grains and Products for Human Food, Vienne, Autriche, 4 Juin 1984/5 Juin 1984.

Communication sans actes
Texte intégral non disponible.

Mots-clés Agrovoc : sorgho en grain, protéine, solubilisation, électrophorèse

Auteurs et affiliations

  • Fliedel Geneviève

Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/441839/)

Voir la notice (accès réservé à Agritrop) Voir la notice (accès réservé à Agritrop)

[ Page générée et mise en cache le 2024-12-22 ]