Agritrop
Accueil

Résultats pour : "acide docosahexaénoïque"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2023 | 2022 | 2021 | 2004

Nombre de documents : 5.

2023

Comparison of the effect of various sources of saturated fatty acids on infant follow-on formulas oxidative stability and nutritional profile. Cancalon Mathilde, Hemery Youna, Barouh Nathalie, Baréa Bruno, Berton-Carabin Claire C., Birault Lucie, Durand Erwann, Villeneuve Pierre, Bourlieu-Lacanal Claire. 2023. Food Chemistry, 429:136854, 12 p.
[img]

Does drying preserve the nutritional quality of small freshwater fish without excessive concentrations of heavy metals ? Sroy Sengly, Avallone Sylvie, Servent Adrien, In Sokneang, Arnaud Elodie. 2023. Current Research in Food Science, 6:100489, 10 p.
[img]
Prévisualisation

2022

Supplémentation des formules infantiles en acides docosahexaénoïque et arachidonique : effets sur le développement de l'enfant et difficultés associées à leur introduction. Cancalon Mathilde, Barouh Nathalie, Hemery Youna, Durand Erwann, Guesnet Philippe, Villeneuve Pierre, Bourlieu-Lacanal Claire. 2022. Cahiers de Nutrition et de Diététique, 57 (6) : 370-383.
[img] [img]

2021

Nutritional values of infant formulas and flours and their adequacy with the requirements for infant aged from 6 to 12 months. Cancalon Mathilde. 2021. Journal of the American Oil Chemists' Society, 98 (S1), suppl. 2021 AOCS Annual Meeting and Expo, Résumé : p. 105. Virtual 2021 AOCS Annual Meeting & Expo, 3 Mai 2021/14 Mai 2021.
[img]

2004

Amélioration de la qualité nutritionnelle des huiles de poissons. Turon Fabrice, Villeneuve Pierre, Pina Michel. 2004. OCL. Oléagineux Corps gras Lipides, 11 (2) : 146-149.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Mon Apr 29 02:26:00 2024 CEST.