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Résultats pour : "adultération des aliments"

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Article de revue

Detection of milk fat adulteration in commercial butter and sour cream. Nurseitova Moldir, Konuspayeva Gaukhar, Zhakupbekova A.A., Amutova F.B., Omarova A.S., Kondybayev A.B., Bayandy G.A., Akhmetsadykov Nourlan, Faye Bernard. 2021. International Journal of Dairy Science, 16 (1) : 18-28.
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Urban physical food environments drive dietary behaviours in Ghana and Kenya: A photovoice study. Pradeilles Rebecca, Irache Ana, Wanjohi Milka Njeri, Holdsworth Michelle, Laar Amos, Zotor Francis, Tandoh Akua, Klomegah Senam, Graham Fiona, Muthuri Stella, Kimani-Murage Elizabeth W., Coleman Nathaniel, Green Mark Alan, Osei-Kwasi Hibbah Araba, Bohr Marco, Rousham Emily, Asiki Gershim, Akparibo Robert, Mensah Kobby, Aryeetey Richmond Nii Okai, Bricas Nicolas, Griffiths Paula. 2021. Health and Place, 71:102647, 12 p.
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Comparative study of fatty acid and sterol profiles for the investigation of potential milk fat adulteration. Nurseitova Moldir, Amutova F.B., Zhakupbekova A.A., Omarova A.S., Kondybayev A.B., Bayandy G.A., Akhmetsadykov Nourlan, Faye Bernard, Konuspayeva Gaukhar. 2019. Journal of Dairy Science, 102 (9) : 7723-7733.
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Caractérisation des miels de l'océan indien par spectrométrie proche infrarouge : étude de faisabilité. Nabeneza Serge, Porphyre Vincent, Davrieux Fabrice. 2014. Revue d'Elevage et de Médecine Vétérinaire des Pays Tropicaux, 67 (3) : 130-132. Journées scientifiques QualiREG. 2, Saint Gilles les Hauts, Réunion, 14 Novembre 2012/15 Novembre 2012.
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