Agritrop
Accueil

Résultats pour : "altération des aliments"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2023 | 2022

Nombre de documents : 2.

2023

Inhibition of Aspergillus carbonarius growth and Ochratoxin A production using lactic acid bacteria cultivated in an optimized medium. Domínguez-Gutiérrez G.A., Perraud-Gaime Isabelle, Escalona-Buendía H., Durand Noël, Champion-Martinez Elena Isabel, Fernández-Soto R.R., Saucedo-Castaneda Gerardo, Rodríguez-Serrano Gabriela Mariana. 2023. International Journal of Food Microbiology, 404:110320, 9 p.
[img]

2022

Optimization of potent mineral chelating peptides production from rapeseed meal proteins proteolysis and peptide characterizations. Kaugarenia Nastassia, Beaubier Sophie, Durand Erwann, Lesage François, Framboisier Xavier, Aymes Arnaud, Villeneuve Pierre, Kapel Romain. 2022. Journal of the American Oil Chemists' Society, 99 (S1), suppl. 2022 AOCS Annual Meeting and Expo, Résumé : 167-168. 2022 AOCS Annual Meeting and Expo, Atlanta, États-Unis, 1 Mai 2022/4 Mai 2022.
[img] [img]

Liste générée le Mon May 6 01:39:00 2024 CEST.