Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "amine biogène"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2023
|
2021
|
2020
Nombre de documents :
3
.
2023
Occurrence of biogenic amines and their correlation with bacterial communities in the Ivorian traditional fermented fish
adjuevan
during the storage.
Abre Marina, Kouakou-Kouamé Clémentine Amenan, N'Guessan Florent Kouadio, Teyssier Corinne, Montet Didier. 2023.
Folia Microbiologica
,
68
(2) : 257-275.
https://doi.org/10.1007/s12223-022-01010-2
2021
Fate of proteic and lipidic compounds during production of a traditional legume condiment (Soumbala) made from African Locust Bean (
Parkia biglobosa
) seeds.
Esse Yavo Michel Olivier, Guehi Tagro Simplice, Grabulos Joël, Morel Gilles, Malomar Robert Thierry, Tardan Eric, Mestres Christian, Achir Nawel. 2021.
International Journal of Food Science and Technology
,
56
(2) : 804-813.
https://doi.org/10.1111/ijfs.14724
2020
Biogenic amine, fatty acid and volatile compound contents in ivorian traditionally fermented fish "
Adjuevan
".
Kouakou-Kouamé Clémentine Amenan, N'Guessan Florent Kouadio, Montet Didier, Djè Marcellin. 2020.
Preventive Nutrition and Food Science
,
25
(1) : 98-107.
https://doi.org/10.3746/pnf.2020.25.1.98
Liste générée le
Mon Dec 16 02:24:38 2024 CET
.