Agritrop
Accueil

Résultats pour : "composition des aliments pour animaux"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2024 | 2022 | 2021 | 2016

Nombre de documents : 5.

2024

Nutritional factors affecting camel (Camelus dromedarius) milk composition. Laameche Foudil, Chehma Abdelmadjid, Mastori Hana, Guerrida Fatma, Tobchi Mebarka, Faye Bernard. 2024. Tropical Animal Health and Production, 56 (3):108, 11 p.
[img]

2022

Evaluation of a combination of NIR micro-spectrometers to predict chemical properties of sugarcane forage using a multi-block approach. Ryckewaert Philippe, Chaix Gilles, Héran Daphné, Zgouz Abdallah, Bendoula Ryad. 2022. Biosystems Engineering, 217 : 18-25.
[img]

2021

La spectrométrie dans le proche infra-rouge pour évaluer la valeur alimentaire des fourrages. Barotin Charlène, Bonnal Laurent, Andueza D., Maudemain S., Jost J., Caillat H., Julien Lionel, Juanes Xavier, Lesnoff Matthieu, Assouma Mohamed Habibou, Picard F., Fumat N., El Radi H., Barre P.. 2021. Fourrages (247) : 41-49.
[img]

Using n-alkanes to estimate herbage intake and diet composition of cattle fed with natural forages in Madagascar. Andriarimalala Herilalao José, Dubeux Jose Carlos B., Jaramillo D.M., Rakotozandriny Jean de Neupomuscène, Salgado Paulo. 2021. Animal Feed Science and Technology, 273:114795, 9 p.
[img]

2016

Supporting small-scale dairy plants in selecting market opportunities and milk payment systems using a spreadsheet model. Fuentes Eduardo, Bogue Joe, Gomez Carlos, Vargas Jorge, Le Gal Pierre-Yves. 2016. Computers and Electronics in Agriculture, 122 (mars) : 191-199.
[img]

Liste générée le Mon Oct 28 02:03:00 2024 CET.