Nombre de documents : 8.
2024
Kinetics of thermal degradation of carotenoids related to potential of mixture of wheat, cassava and sweet potato flours in baking products.
Ospina Maria Alejandra, Moreno John Larry, Tran Thierry, Jaramillo Angélica M., Gallego-Castillo Sonia, Ospina Bernardo, Dufour Dominique.
2024.
Journal of the Science of Food and Agriculture,
104 (8), n.spéc. Tropical roots, tubers and bananas: New breeding tools and methods to meet consumer preferences : 4671-4679.
2007
2000
1998
Effets de la conduite du séchage sur la qualité des pâtes alimentaires.
Méot Jean-Michel, Abécassis Joël, Bimbenet Jean-Jacques, Vasseur P., Lemaire B..
1998.
In : Compte-rendu des 16èmes journées de l'AFSIA. Séchage avec réaction = [Proceedings of the sixteenth AFSIA day. Drying with reaction]. AFSIA; Ecole Nationale Supérieure de Physique
. Toulouse : AFSIA, 107-120.
(Cahier de l'AFSIA, 16)
Journées de l'AFSIA. 16, Illkirch Graffenstaden, France, 28 Avril 1998/29 Avril 1998.
1996
1995
1991
Liste générée le Mon Dec 16 02:04:53 2024 CET.