Nombre de documents : 21.
2014
Relationships between anthocyanins and other compounds and sensory acceptability of Hibiscus drinks.
Bechoff Aurélie, Cisse Mady, Fliedel Geneviève, Declemy Anne-Laure, Ayessou Nicolas, Akissoé Noël H., Touré Cheikh, Bennett Ben, Pintado Manuela, Pallet Dominique, Tomlins Keith I..
2014.
Food Chemistry,
148 : 112-119.
2012
2011
2010
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1990
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1987
1984
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1980
1979
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1977
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1976
1975
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1973
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1972
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
1964
Liste générée le Mon Mar 10 01:21:56 2025 CET.