Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "filet"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2022
|
2015
|
2012
|
2000
Nombre de documents :
5
.
2022
Impact of net houses on the natural regulation of the populations of
Trialeurodes vaporariorum
(Homoptera: Aleyrodidae) and
Tuta absoluta
(Lepidoptera: Gelechiidae), two major tomato pests in Kenya.
Chailleux Anaïs, Chepkemoi Junitor, Haran Julien, Benoit Laure, Copeland Robert S., Deletre Emilie. 2022.
International Journal of Tropical Insect Science
,
42
: 1893-1902.
https://doi.org/10.1007/s42690-021-00719-w
Qualitative study on the use and maintenance of long-lasting insecticidal nets (LLINs) in Bouaké (Côte d'Ivoire), 17 months after the last mass distribution campaign.
N’Guessan Gnagoran Kouakou Daniel, Coulibaly Fangala Hamidou, Barreaux Antoine, Yapo Roseline Josée, Adou Kouassi Arsène, Tia Emmanuel, Fournet Florence. 2022.
Malaria Journal
,
21
:228, 10 p.
https://doi.org/10.1186/s12936-022-04243-1
Prévisualisation
2015
Cost:Benefit analysis of insect net use in cabbage in real farming conditions among smallholder farmers in Benin.
Vidogbéna Faustin, Adegbidi Anselme, Assogba-Komlan Françoise, Martin Thibaud, Ngouajio Mathieu, Simon Serge, Tossou Rigobert, Parrot Laurent. 2015.
Crop Protection
,
78
: 164-171.
https://doi.org/10.1016/j.cropro.2015.09.003
2012
Feasibility of coupling dehydration-impregnation by soaking treatment of meat with fermentation by
Lactobacillus sakei
.
Bros Manuela, Arnaud Elodie, Loiseau Gérard, Talon Régine, Collignan Antoine. 2012.
Journal of Food Science
,
77
(8), M434-M440
https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2012.02806.x
2000
Mise au point de magrets de canards salés/séchés par déshydratation-imprégnation par immersion en solution eau-sel-sirop de glucose.
Da-Dalt Céline. 2000. Brest : UBO, 61 p. Mémoire IUP : IIA : Université de bretagne occidentale
Liste générée le
Mon Nov 18 02:49:37 2024 CET
.