Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "flavone"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2016
|
2015
|
2014
Nombre de documents :
4
.
2016
Secondary metabolite diversity in taro,
Colocasia esculenta
(L.) Schott, corms.
Muñoz-Cuervo Ismael, Malapa Roger, Michalet Serge, Lebot Vincent, Legendre Laurent. 2016.
Journal of Food Composition and Analysis
,
52
: 24-32.
https://doi.org/10.1016/j.jfca.2016.07.004
2015
Effects of blanching on flavanones and microstructure of
Citrus aurantium
peels.
Ben Zid Malek, Dhuique-Mayer Claudie, Bellagha Sihem, Sanier Christine, Collignan Antoine, Servent Adrien, Dornier Manuel. 2015.
Food and Bioprocess Technology
,
8
(11) : 2246-2255.
https://doi.org/10.1007/s11947-015-1573-1
Effects of osmotic treatments on modulating bitter flavanones glycosides contents and microstructure of
Citrus aurantium
peels.
Ben Zid Malek, Dhuique-Mayer Claudie, Lartaud Marc, Collignan Antoine, Servent Adrien, Dornier Manuel, Bellagha Sihem. 2015.
Food and Bioprocess Technology
,
8
(12) : 2461-2469.
https://doi.org/10.1007/s11947-015-1596-7
2014
Near infra-red characterization of changes in flavan-3-ol derivatives in cocoa (
Theobroma cacao
L.) as a function of fermentation temperature.
Hue Clotilde, Brat Pierre, Günata Ziya, Samaniego Ivan, Servent Adrien, Morel Gilles, Kapitan Gnimdu André, Boulanger Renaud, Davrieux Fabrice. 2014.
Journal of Agricultural and Food Chemistry
,
62
(41) : 10136-10142.
https://doi.org/10.1021/jf501070d
Liste générée le
Mon Dec 16 01:03:21 2024 CET
.