Agritrop
Accueil

Résultats pour : "framboise"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2024 | 2022 | 1959

Nombre de documents : 3.

2024

Coupling crossflow microfiltration and nanofiltration for the concentration of aroma compounds in a raspberry hydroalcoholic extract. Servent Adrien, Hector Lumley, Jobard Guillaume, Dornier Manuel. 2024. Journal of Food Process Engineering, 47 (10):e14739, 15 p.
[img]
Prévisualisation

2022

Nutrient source, management system and the age of the plantation affect soil biodiversity and chemical properties in raspberry production. Prack McCormick Barbara, El Mujtar Verónica, Cardozo Andrea, Álvarez Valeria E., Rodríguez Hernán A., Tittonell Pablo. 2022. European Journal of Soil Biology, 111:103420, 11 p.
[img]

1959

Les arômes des fruits et leur récupération. Dupaigne P.. 1959. Fruits, 14 (3) : 127-141.
[img]

Liste générée le Mon Dec 16 01:47:56 2024 CET.